Transfer

Fabregas Chelsea'ye imza attı

Londra temsilcisi Barcelona'nın İspanyol orta sahasını beş yıllığına renklerine bağladı.

Konular: Spor, Futbol
Fabregas'ın Barcelona kariyeri üç yıl sürdü. [Chelsea]

fabregas, londra'ya chelsea ile döndü. daha önce sekiz yıl bir başka londra kulübü arsenal'in formasını giyen fabregas, barcelona'da geçirdiği üç yılın ardından chelsea ile sözleşme imzaladı.

yeni takımında dört numaralı formayı giyecek olan 27 yaşındaki oyuncu chelsea ile beş yıllığına anlaştı.

fabregas "ilk olarak barcelona'daki kariyerimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. yine büyük bir takımda oynayacak olmaktan dolayı gurur duyuyorum" dedi.

tecrübeli orta saha, ülkesi ispanya ile birlikte dünya kupası için brezilya'da bulunuyor.

chelsea'nin orta alandaki en önemli isimlerinden frank lampard, londra kulübünde geçen 13 yılın ardından sezon sonunda takımdan ayrıldığını açıklamıştı.

arsenal formasını giydiği 305 maçta 50 gol atan fabregas, orta alanda ramires, nemanja matic ve john obi mikel gibi futbolcularla forma mücadelesi verecek.

chelsea teknik direktörü jose mourinho, atletico madrid'in ispanyol forveti diego costa'yı da transfer etmek istiyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;