Bilim-Teknoloji

Facebook Messenger'da yeni düzenleme

Sosyal ağ Facebook’un mesajlaşma uygulaması Messenger, Facebook hesabı olmadan da kullanılabilecek. Uygulama telefon numarası ile çalışabilir hale geldi.

Konular: Bilim-Teknoloji
Messenger Facebook hesabı olmadan da kullanılabiliyor
Messenger Facebook hesabı olmadan da kullanılabiliyor.

anında mesajlaşmanın popüler olduğu günümüzde birçok farklı çözüm bulunuyor. bunlardan biri de facebook’un messenger uygulaması. başlangıçta facebook ile entegre olan servis daha sonra ayrı bir uygulama olarak sosyal ağdan bağımsız olarak kullanılmaya başlanmıştı. ancak uygulamayı kullanabilmek için facebook hesabının olması gerekiyordu. 

facebook yaptığı bir düzenleme ile messenger uygulamasının kullanılması için sosyal ağa üye olma şartını kaldırdı. isteyen herkes cep telefonu numarası ile messenger’ı kullanabilecek. telefon numarası ile giriş yapanlar messenger’in sohbet, sticker, sesli ve görüntülü görüşme gibi birçok özelliğini kullanabilecek. 

yeni özellik ilk olarak abd, kanada, venezuella ve peru’da kullanıma sunuldu. önümüzdeki günlerde facebook hesabı olmadan messenger kullanabilme özelliğinin diğer ülkelerde de aktif edilmesi bekleniyor. 

kaynak: al jazeera  

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;