Bilim-Teknoloji

Facebook'a profil videosu geliyor

Sosyal ağ Facebook, videolu görüntülerin profil fotoğrafı olarak kullanılmasını sağlayan yeni bir özelliği test ettiğini açıkladı.

Konular: Bilim-Teknoloji
Yeni özellik yakında Türkiye'de de kullanıma sunulacak
Yeni özellik yakında Türkiye'de de kullanıma sunulacak
zaman zaman yeni özellikleri üyelerine sunan facebook, şimdi de profil fotoğraflarında video kullandırtmaya başladı. şimdilik sadece abd'nin california eyaletindeki bazı kullanıcılarla ingiltere'de test edilen özellik sayesinde kısa videolar profil fotoğrafı olarak atanabiliyor. 
 
şimdilik ios işletim sistemi üzerinde çalışan özellik sayesinde istenen kısa videolar profil fotoğrafı olarak atanabilecek. konuyla ilgili resmi bloğunda açıklama yapan facebook yetkilileri, yeni özelliğin yakında tüm dünyada kullanıma sunulacağını açıkladı. 
 
son dönemde içeriğini zenginleştirmeye çalışan facebook, gif gibi hareketli görüntülerin de paylaşımlasına izin verip vermeme konusunda çalışmalar yapıyor. videolu profil fotoğrafı yeniliğinin de bu kapsamda yapıldığı düşünülüyor. 
 
kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;