Euroleague

Fenerbahçe Avrupa’da ilk kez yenildi

Basketbolda THY Avrupa Ligi'ndeki ilk 4 maçını kazanan Fenerbahçe, 5. hafta maçında Rusya'nın Unics Kazan takımına 81-73 yenildi.

ülker sports arena'da oynanan maçta fenerbahçe ülker, unics kazan’a 81-73 skorla yenildi.      

geçen sezon final oynadığı organizasyona çok iyi bir başlangıç yapan fenerbahçe, ilk 4 maçını da kazanma başarısını göstermişti.

fenerbahçe, ülker sports arena'da avrupa ligi'nde oynadığı maçlardaki 23 iç saha galibiyetinin ardından kaybetmiş oldu. taraftarı önünde rakipleri karşısında büyük üstünlük sağlayan sarı-lacivertliler, bundan önce sahasındaki son avrupa yenilgisini 2 sezon önce 16 ocak 2015'te olympiakos karşısında almıştı.

galatasaray odeabank'la birlikte ligin kazanamayan iki ekibinden biri olan rusya temsilcisi, yenilgi serisine son vermiş oldu.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;