Türkiye Kupası

Fenerbahçe nefes aldı

Son haftalarda kötü bir performans sergileyen Fenerbahçe, kupada çeyrek final ilk maçında formda ekip Kayserispor’u deplasmanda 3-0 yendi.

Konular: Spor, Futbol, Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Van Persie kadroda yoktu. [Fotoğraf: AA]

fenerbahçe’nin gollerini ilk yarının son dakikasında ve 71’de fernandao ve erkan kaş (k.k) attı.

sarı-lacivertli ekip, bu sonuçla nisan ayının ilk haftasında istanbul'da oynanacak rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etti.

fenerbahçe teknik direktörü dick advocaat, kadroda 5 değişiklik yaptı.

sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan kaleci volkan demirel kadroda yer almazken, iyileşen simon kjaer ilk 11'de şans buldu.

spor toto süper lig'in 22. haftasında gaziantepspor karşısında ilk 11'de yer almayan hasan ali kaldırım, şener özbayraklı, josef de souza ve fernandao da kayserispor karşısında ilk 11'de görev aldı.

hollandalı teknik adam, gaziantepspor karşısında 11'de sahaya çıkan roman neustaedter, ismail köybaşı, volkan şen ve moussa sow'u yedek kulübesinde oturturken, gregory van der wiel'i 18 kişilik kadroya almadı.

gaziantepspor maçında ligde ilk defa yedek kalan ve ikinci yarıda oyuna giren brezilyalı orta saha oyuncusu josef de souza, bir müsabaka aranın ardından ilk 11'e geri döndü.


kayserispor'da ilk 11'de yedi değişiklik


kayserispor teknik direktörü sergen yalçın, çaykur rizespor ile oynanan son lig maçına göre fenerbahçe karşısında ilk 11'de yedi oyuncuya yer vermedi.

sarı-kırmızılı takımda, çaykur rizespor maçında ilk 11'de sahaya çıkan ali ahamada, jean armel kana bıyık, raheem lawal, rajko rotman, güray vural, deniz türüç ve umut bulut yedek soyundu.

diğer maçlara oranla kayserisporlu taraftarların bu karşılaşmaya daha fazla ilgi gösterdiği gözlendi.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;