2014 Dünya Kupası

Fernando Santos’a sekiz maç men

FIFA, Kosta Rika maçında tribüne gönderilen Yunanistan’ın eski teknik direktörü Fernando Santos’a sekiz resmi milli maçtan men cezası verdi.

Konular: Spor, Futbol
Fernando Santos, Portekiz ile anlaşmadan önce Yunanistan'ı çalıştırmıştı. [Fotoğraf: Getty Images]

santos, 2014 dünya kupası’nda oynanan kosta rika maçında, kendine ayrılan yerin dışına çıkmaması için kendisini uyaran hakemlerle tartışmış ve penaltı atışları öncesi tribüne gönderilmişti.

fifa, kararın gerekçesi olarak, ‘son 16 turu maçında santos’un hakemlere çok sayıda sportmenlik dışı harekette bulunmasını’ gösterdi.

yunanistan, kosta rika’ya penaltılarla elenmelerinin ardından, dört yıldır takımı çalıştıran 59 yaşındaki santos’un sözleşmesini uzatmamıştı.

şu an boşta olan portekizli teknik adam bir milli takımla anlaşırsa ilk sekiz resmi maçta takımın başında olamayacak.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;