Fırat Kalkanı Harekâtı

Fırat Kalkanı'nda 7 asker yaralandı

Suriye'nin El Bâb bölgesinde Türk askerlerini hedef alan saldırıda 3 askerin şehit olması, 10 askerin de yaralanmasının ardından, Suriye topraklarında yürütülen Fırat Kalkanı Harekâtı’nda 7 Türk askeri yaralandı. TSK, askerlerin IŞİD'in attığı havan mermisiyle yaralandığını duyurdu.

suriye'nin halep kentine bağlı el bab bölgesinde düzenlenen saldırıda, 7 türk askeri yaralandı. sınır hattına ulaştırılan yaralı askerler, ambulanslarla kilis devlet hastanesi'ne götürüldü. askerlerin acil serviste tedavileri devam ediyor. anadolu ajansı, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını duyurdu.

türk silahlı kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, askerler, harekât sırasında işid üyelerince akşam saatlerinde atılan havan mermisinin zırhlı personel taşıyıcının yanına düşmesinden dolayı yaralandı. 

türk silahlı kuvvetleri tarafından başlatılan fırat kalkanı harekâtı'nın 93'üncü gününde suriye'nin el bâb bölgesinde, türk askerlerine yönelik düzenlenen saldırıda 3 asker şehit olmuş, 10 asker de yaralanmıştı. tsk, "saldırının rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendiriliyor" açıklamasında bulunmuştu.

kaynak: dha ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;