Fransa seçimleri

Fransa sandıklara Nusret'le çağırdı

Fransa İçişleri Bakanlığı, tuz atma hareketiyle dünya çapında fenomen haline gelen iş adamı Nusret'in fotoğrafını resmi Twitter hesabından paylaşarak oy kullanma çağrısı yaptı.


fransa içişleri bakanlığı cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu için sandık başına giden halkı oy kullanmaya çağırdı. bakanlığın resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, etlere tuz atma hareketiyle dünya çapında fenomen haline gelen türk iş adamı nusret gökçe'nin fotoğrafı kullanıldı.

bakanlığın mesajında, "yaşadığınız şehre bağlı olarak saat 19:00 veya 20:00'ye kadar oy kullanabilirsiniz" ifadesine yer verildi.

fransa içişleri bakanlığı'nın nusret'in fotoğrafını kullanarak yaptığı çağrı twitter'da kısa sürede en çok paylaşılan tweet oldu.

nusret, türkiye'deki 16 nisan halk oylamasında bu hareketi yaparak oyunu atmıştı.

kaynak: aa ve twitter

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;