Euroleague

Galatasaray ikinci maçı da kaybetti

Euroleague çeyrek final turunda Galatasaray Barcelona'ya 84-63 yenilerek seride 2-0 geriye düştü.

Konular: Spor, Basketbol
Dörtlü Final bu sene İtalya'nın Milano kentinde oynanacak. [AFP]

carlos arroyo'nun sakatlığından dolayı oynamadığı maçta sarı kırmızılılar adına en fazla sayıyı henry domercant üretti. 11 sayı üreten abd'li basketbolcuya 10 sayıyla da ender arslan eşlik etti. galatasaray'da bu iki isimden başka çift haneli sayılara ulaşan olmadı.

barcelona'da ise 14 sayıyla oynayan brad oleson sahanın da en skoreriydi. abrines 13, huertas 12, ante tomic de 11 sayı kaydetti. eski gaziantepli joey dorsey ise altı sayıda kaldı.

seride üçüncü maç 20 nisan pazar günü istanbul'da oynanacak. galatasaray ilk maçı da 88-61 kaybetmişti.

real madrid de 2-0 yaptı

çeyrek final turunun bir başka ispanyol takımı real madrid de ikinci maçında sahasında yunan temsilcisi olympiakos'u 82-77 yenerek seride 2-0 öne geçti.

başkent madrid'de oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, ilk periyodu 30-23, devreyi 53-44 önde kapattı. üçüncü çeyreği de 70-62 önde bitiren real madrid, karşılaşmayı 82-77 kazanarak seride 2-0 üstünlüğe ulaştı.

serinin madrid'de iki gün önce oynanan ilk maçında real madrid, rakibini 88-71 yenmişti.

iki takım arasındaki serinin üçüncü karşılaşması 21 nisan pazartesi günü yunanistan'da yapılacak. müsabaka 20.00'de başlayacak.

euroleague çeyrek final serilerinde üç galibiyet alan takımlar 16-18 mayıs tarihlerinde milano'da düzenlenecek dörtlü finale kalacak.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;