Euroleague

Galatasaray Litvanya'da kaybetti

Euroleague Top 16 turu E Grubu 8. hafta maçında, Galatasaray Liv Hospital, deplasmanda Litvanya'nın Zalgiris Kaunas takımına 72-59 yenildi.

Galatasaray altıncı mağlubiyetini aldı. [Euroleague]

zalgiris kaunas'ta jankunas 12, ulanovas 11, cherry 10 sayı attı. galatasaray liv hospital'da sinan güler 16, kerem gönlüm ve justin carter ise on üçer sayıyla oynadı.

bu sonuçla zalgiris kaunas, gruptaki 3. galibiyetini elde etti. iki galibiyette kalan sarı kırmızılılar ise 6. yenilgisini aldı.

karşılaşmaya iyi başlayan ve yüksek saha içi isabet oranıyla oynayan zalgiris kaunas, ilk periyodu 23-8 üstün tamamladı. ilk yarıda düşük şut yüzdesiyle hücum eden galatasaray liv hospital'ın top kayıplarını iyi değerlendiren ev sahibi takım, soyunma odasına 42-24 önde gitti.

sarı kırmızılılar, üçüncü çeyrekte oyunu dengelese de final periyoduna 54-43'lük skorla litvanya ekibi üstün gitti. son periyotta farkın kapanmasına engel olan zalgiris kaunas, mücadeleden 72-59 galip ayrıldı.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;