Futbol

Galatasaray'dan Hajrovic'e dava

Galatasaray, FIFA'ya başvuran oyuncusu İzet Hajrovic’i mahkemeye verdi. Sarı Kırmızılılar Hajrovic'e 250 bin Euro tutarında manevi tazminat davası açtığını duyurdu.

Konular: Spor, Galatasaray
Izet Hajrovic Bosna Hersek formasıyla Dünya Kupası'nda mücadele etti. [Fotoğraf: AA]

sarı kırmızılı kulüpten kamuyu aydınlatma platformu’na yapılan açıklamada, hajrovic aleyhine fifa nezdinde hukuki yollara başvurulduğu vurgulandı.

yapılan açıklamada, “futbolcu tarafından öne sürülen iddia ve taleplerin red edilmesi ve futbolcunun sözleşmesini nedensiz olarak sonlandırmış olduğunun tespiti” istendi.

galatasaray, grasshopper’a ödenecek bonservisin de hajrovic tarafından karşılanmasını istedi.

ayrıca sarı kırmızılı kulüp 22 yaşındaki oyuncu yerine alınacak futbolcunun gider ve maliyetlerinin de hajrovic tarafından karşılanmasını talep etti.

galatasaray, katlanılan ve katlanılacak tüm hukuki ve idari giderlerin hajrovic’in tarafından karşılanması ile futbolcunun 250 bin euro tazminat ödemesini istedi.

izet hajrovic'in 400 bin euro alacağının 90 gün boyunca ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. 22 yaşındaki oyuncu werder bremen ile sözleşme imzalamıştı.

konu hakkında açıklama yapan galatasaray yöneticisi mehmet karlı, “fifa’dan izet hajrovic’e verilmiş geçici lisans izni yok” demişti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;