İsrail - Filistin sorunu

Gazze'ye hava saldırısı

İsrail savaş uçakları Gazze'de Hamas'a ait bir askeri hedefe hava saldırısı düzenledi.

israil ordusu, bu sabah gazze'de hamas'a ait bir askeri hedefe hava saldırısı düzenlediklerini açıkladı. gerekçe olarak da gazze şeridi'nden sınırdaki ntib asrah yahudi yerleşim birimine dün akşam ateş açılmasını gösterdi. israil ordusu dün açılan ateşte 3 evin isabet aldığını belirtti.

batı şeria'nın güneyinde ise israil polisinin açtığı ateş sonucu filistinli bir genç yaralandı.

israil polisi, filistinli gencin batı şeria'nın güneyindeki ayide kampı yakınındaki askeri bir kuleye patlayıcı atmaya çalışırken vurulduğunu açıkladı.

polisin açıklamasında gencin olay yerinde tedavi edildiği ve atmaya çalıştığı patlayıcının da kontrollü bir şekilde etkisiz hale getirildiği belirtildi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;