2018 Dünya Kupası

'Gel derler geliriz, git derler gideriz'

Fatih Terim tarafından milli takım kadrosuna alınmayan Arda Turan milli takımdan emekli olma gibi bir kararı olmadığını söyledi.

Konular: Spor, Futbol, Arda Turan
Arda Turan Euro 2016'daki Hırvatistan maçında kendi tribünleri tarafından ıslıklanmıştı. [Getty]

radyospor'a konuşan arda turan "prim konusunda söyleyecek sözüm yok, amacımız türk futboluna hizmet etmek" dedi. barcelonalı futbolcu "milli takımdan emekli olmam gibi bir kararım yok. milli takım için zamanımı bekliyorum. sadece barcelona'ya konsantreyim. amacım her zaman türk futboluna hizmet etmeyi amaç edinmiş biri olmak, her zaman bu görev uğrunda her şeyi yapacağıma söz veriyorum. herhangi bir söylemde bulunmam söz konusu bile olamaz. biz de mecbur kalarak bunları söyledik, takdir edersin ki 3 aydır bir prim mevzusu vardı halkımız bize güvenir diyorduk, gerekli açıklamayı yapmamız gerekti. şuanda bir açıklama yapmayı düşünmüyorum, şahsım için ispanya çok iyi gidiyor. konsantrasyonum tamamen ispanya’ya ve barcelona’nın başarısına odaklanmış durumda" değerlendirmesinde bulundu.

takımdaki arkadaşlarına sonuna kadar destekte bulunacaklarını ifade eden barcelonalı futbolcu "ben her zaman konularla alakalı hayırlısı diyorum, ülkemiz adına en iyisini yapmak için hazır olduğumuzu belirttik. ukrayna maçı da çok önemli, dünya kupası elemeleri de daha hassas dengelere bağlı inşallah kazanıp 6 puan yaparız" dedi.

messi ve suarez ile istanbul'a getirmek istediğini ifade eden arda, basından dolayı çekindiğini kendilerini rahat bırakmayabileceklerini söyledi.

"futbol hayatımı barcelona'da bitirmek istiyorum" ifadesini kullanan arda, "galatasaray'da işler iyi gidiyor. riekerink çok başarılı. ben de onlar kazandıkça mutlu oluyorum. galatasaray benim evim. hayat bir gün bizi birleştirecek. belki futbolcu, belki sportif direktör belki de başka bir görevde" yorumunda bulundu.

kaynak: radyospor

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;