Euro 2016

Gomez turnuvayı kapattı

Almanya Milli Takımı oyuncusu Mario Gomez, sakatlığı sebebiyle Euro 2016'yı geri kalanında forma giyemeyecek.

Konular: Spor, Futbol, Almanya
Gomez'in Beşiktaş'taki geleceği belirsiz [Reuters]

almanya futbol federasyonundan (dfb) yapılan açıklamada, geride kalan sezon beşiktaş'ta forma giyen 30 yaşındaki gomez'in, sağ bacağındaki kas lifi yırtılması nedeniyle turnuvanın kalan maçlarında forma giyemeyeceği ifade edildi.

açıklamada ayrıca, bastian schweinsteiger'in dizindeki dış bağlarda gerilme, sami khedira'nın da sol bacağında bir sakatlık tespit edildiği ve her iki oyuncunun yarı finalde veya olası final karşılaşmasında oynayıp oynamayacaklarının henüz belli olmadığı kaydedildi.

almanya milli takımı teknik direktörü joachim löw, turnuvanın önemli bölümünde yaşanan sakatlıkların acı verici olduğunu belirterek, "özellikle mario için üzgünüm. avrupa şampiyonası'nda sadece golleriyle bize yardımcı olmadı, çok iyi bir performans gösterdi. bu durum karşısında yeni çözümler bulmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

mario gomez, dün oynanan ve almanya'nın italya'yı penaltı atışları sonunda elediği çeyrek final karşılaşmasına ilk 11'de başlamış, karşılaşmanın 72. dakikasında sakatlanarak yerini julian draxler'e bırakmıştı.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;