Bilim-Teknoloji

Google Inbox'ı duyurdu

Google'ın popüler e-posta servisi Gmail güncelleniyor. Önümüzdeki yıllarda Gmail'in yerini alması beklenen Inbox servis tanıtıldı. Inbox bir e-posta hizmetinin ötesinde öneri ve tavsiyelerle kullanıcısını yönlendiriyor.

Konular: Bilim-Teknoloji
Bir sonraki Gmail olarak görülen Inbox mobil cihazlarla tarayıcı üzerinden kullanılabilecek. [Fotoğraf: Google]

arayüzü eskiyen ve modernlikten uzaklaşan google'ın popüler e-posta servisi gmail'in yerine yeni bir alternatif geldi. google'ın inbox adını verdiği yeni servis ilerleyen yıllarda gmail'in yerini alacak.

firmanın duyurusunu yaptığı yeni servis inbox, google now ile entegre çalışıyor. kullanıcılarına e-posta hizmeti vermenin yanı sıra hatırlatma, tavsiyelerde bulunma ve benzeri fonksiyonlar içeren inbox şimdilik sadece davetiye ile kullanılabilecek.

inbox halen gmail'de kullanılabilecek birçok özelliğe ek olarak yeni düzenleme, gruplama ve öne çıkarma seçenekleri içeriyor. firmanın google now servisi ile gelişmiş bir entegrasyon içeren inbox, restoran tavsiyesinden, sinema önerisine kadar bir dizi yenilik de getiriyor.

inbox'ı kullanmak isteyenlerin inbox@google.com adresine e-posta göndermeleri yeterli. ayrıca bu servisi kullanmaya başlayanların belli bir süre sonra davetiye dağıtma yetkisi de olması bekleniyor.

gmail eski moda kalmaya başlamıştı

google'ın popüler e-posta servisi gmail, 2004 yılında kullanıma sunulmuştu. ilk yıllarında davetiye ile kullanılan servis, 2008 yılından sonra herkese açılmıştı. günümüzde birçok kullanıcının tercih ettiği servis, firmanın diğer hizmetleriyle beraber android cihazlarla gelişmiş bir entegrasyona sunuyor.

kaynak: gmail

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;