Bilim-Teknoloji

Google Nexus 7'yi raftan kaldırdı

Google, Nexus 7 tabletini çevrimiçi mağazasından kaldırdı. Tabletin üretiminin de durdurulduğu tahmin ediliyor.

Konular: Bilim-Teknoloji
Google Nexus 7'yi gözden çıkardı.
goole, çevrimiçi mağazası google store'dan nexus 7 tabletini kaldırdı. talk android sitesinde duyurulan gelişmeye göre, nexus 9'un gölgesinde kalan tabletin piyasadan da çekileceği düşünülüyor. 
google store'da eksilen tabletin, amazon ve diğer e-ticaret platformlarında bulunabileceği belirtildi. ancak mevcut stokun bitmesiyle alternatif kanallar da nexus 7'yi temin etmeye yeterli olmayacak. 
ilk modeli 2013'te sunulan 7 inç'lik tablet, nexus 9 çıkana kadar başarılı satışlar göstermişti. nexus 9'un kalite avantjıyla gölgede kalan tablet, ipad mini 2 ve diğer rakip cihazların baskısı altında satışlarını belli bir çizgide tutamadı. 
kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;