Bilim-Teknoloji

Google'dan bedava uluslararası konuşma imkanı

Google, Hangouts hizmetini öne çıkarmak için uluslararası arama yapma özelliği sunacak. İlk dakikası bedava olacak hizmet, 2015'te tüm ülkelerde geçerli olacak.

Konular: Bilim-Teknoloji
Google Hangouts ile uluslararası aramaların ilk dakikası bedava olacak.

google, gmail, google+ ve chrome üzerinde kullanılabilen hangouts üzerinden uluslararası arama yapma seçeneğini hayata geçirdi. google'ın sessiz sedasız duyurduğu yeni hizmet, 2014 sonuna kadar 25 ülkede geçerli olacak ve aramaların ilk dakikası ücretsiz olacak.

google hangouts ile uluslararası arama yapabilmek için google hesabına arama kredisi yüklenmesi gerekiyor. kullanıcılar, aynı anda birden fazla arama yaparlarsa, sadece bir tanesinin ilk dakikasını bedava konuşabilecek.

android ve ios cihazlarda hangouts uygulaması ile sunulacak uluslararası arama yapma hizmetini, google hesabına sahip olan herkes pc'lerinde gmail veya google+ ile de yapabilecek.  google'ın verdiği bilgiye göre, hangouts ile arama yapabilecek olmanıza rağmen aramaları, kısa mesajları ve sesli mesajları almak için sadece abd'de sunulan google voice hesabı gerekiyor.

google, yabancı ülkelerde iletişim kolaylığı sunmak için hayata geçirdiği yeni özellikle hangouts kullanımının artmasını hedefliyor. hangouts ile sunulan uluslararası arama özelliğiyle ilgili daha fazla bilgi almak için bu bağlantıya bakabilirsiniz.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;