Euro 2016

'Griezmann Ronaldo ve Messi kadar iyi'

Fransa milli takımının sağbeki Bacary Sagna, takım arkadaşı Antoine Griezmann'ın dünya yıldızları Ronaldo ve Messi kadar iyi olduğunu söyledi.

Konular: Euro 2016, Spor
[Fotoğraf:AFP]

fransız sağ bek bacary sagna, avrupa şampiyonası'nda iyi bir performans sergileyen takım arkadaşı antoine griezmann'ın en az messi ve cristiano ronaldo kadar iyi olduğunu söyledi. 

sagna, "ronaldo, kendisini biliyoruz. dünyadaki en iyi futbolculardan biri. bu noktaya gelmek için çok çalıştı. bana göre antoine (griezmann) da o noktada. ronaldo ve messi ile aynı klasmanda" dedi. 

küçüklüğünde fransız futbol altyapısı tarafından 'yeterince güçlü' olmadığı için fransa'dan ayrılıp ispanya'ya yerleşen griezmann, zamanla futbolun en iyi forvelerinden biri oldu. 

sagna bu durum için ,"bu bir nevi onun fransız spor akademilerinden intikam alışı. evet başardu. şu an bulunduğu noktatı hakediyor" dedi. 

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;