15 Temmuz darbe girişimi

Hava Kuvvetleri'nde operasyon

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na yönelik Gülen örgütü soruşturması kapsamında 5'i sivil 15 kişi hakkında gözaltı kararı alındı.

[Fotoğraf: AA]

hava kuvvetleri komutanlığı'na yönelik gülen örgütü soruşturması kapsamında 5'i sivil 15 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. soruşturmayı ankara cumhuriyet başsavcılığı yürütüyor.

ankara cumhuriyet başsavcılığı'nın talimatıyla harekete geçen güvenlik güçleri, hakkında gözaltı kararı olan 15 kişi için ankara, diyarbakır, amasya ve eskişehir'in de aralarında olduğu 8 ilde operasyon düzenledi.

operasyonda, ikisi yarbay rütbesinde, biri filo komutanı 10 asker gözaltına alındı. aa'ya göre gözaltına alınanlardan birinin, genelkurmay başkanlığı'nda çalıştığı öğrenildi. diğer illerde gözaltına alınanlar ifade işlemleri için ankara'ya götürülecek.

aa, hakkında gözaltı kararı olan 5 sivilin ise örgütte "abi" konumunda bulundukları ve hava kuvvetleri komutanlığı'ndan sorumlu oldukları bilgisini paylaştı.

bu kişileri yakalamak için çalışmalar sürüyor.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;