Ekonomi

İhracatçıya yeşil pasaport

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "İhracatçıya yeşil pasaport kararı Bakanlar Kurulunda dün imzadan çıktı, yakında dağıtılmaya başlanır" dedi.

Konular: Ekonomi, Türkiye

gümrük ve ticaret bakanı bülent tüfenkci, bakanlık toplantı salonunda müstakil sanayici ve işadamları derneği (müsiad) genel başkanı nail olpak, müsiad ankara başkanı ilhan erdal ve beraberindeki heyeti kabul etti.

mevcut sistemin bürokratik zorluklarını eleştiren tüfenkci, "2016’da alınan kararlar ancak 2017’de hayat geçirilebiliyor. ihracat seferberliği ile ilgili yapmış olduğumuz teşvikler ve uygulamalar daha hayata geçmedi, yeni yeni geçiyor. ihracatçıya yeşil pasaport kararı bakanlar kurulunda dün imzadan çıktı, yakında dağıtılmaya başlanır" diye konuştu.

tüfenkci, istikrar ve güvenin en fazla iş adamları için gerekli olduğunu ifade etti. "koalisyonların ve hükümetsiz kalmanın türkiye'de maliyetini biliyoruz. parlamenter sistemin darbeler ürettiğini de yaşayarak gördük" değerlendirmesinde bulunan tüfenkci, mevcut sistemin vesayet odaklarına açık olduğunu söyledi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;