2015 Genel Seçimi

İki maaş ikramiye taahhütnamesi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, başbakan olması durumunda her yıl emeklilere iki maaş ikramiye vereceğini öngören taahhütnameyi noter huzurunda imzaladı. "Bu sözümü tutmazsam başbakanlık ve genel başkanlıktan istifa ederek derhal siyaseti bırakacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu iktidar olmaları halinde emekliere 2 maaş ikramiye vereceğini taahhüd etmişti. [Fotoğraf-CHA]

cumhuriyet halk partisi genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, 7 haziran'daki genel seçimlerde iktidar olmaları halinde her yıl emeklilere iki maaş ikramiye vereceklerini söyledi:

“her yıl ramazan ve kurban bayramlarında birer maaş ikramiye vereceğim. veremez dediler. noterden taahhütname hazırladım. tüm emeklilere dini bayramlarda ekstra maaş verilmesi gereken yasal düzenlemeleri yapacağımı, başbakanlık görevinde bulunduğum her yıl bu uygulamayı sürdüreceğimi ilan ediyorum. bu sözümü tutmazsam başbakanlık ve genel başkanlıktan istifa ederek derhal siyaseti bırakacağım.”

kılıçdaroğlu'nun noter onaylı taahhütnamesi:

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;