Spor

İlhan Cavcav hayatını kaybetti

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, beyin kanaması teşhisiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Konular: Spor, Türkiye, Futbol

gençlerbirliği kulübü başkanı ilhan cavcav, cumartesi günü sabaha karşı rahatsızlanmış ve ankara'daki güven hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı. makinaya bağlı olarak yaşatılıyordu. 81 yaşındaki cavcav, önceki gün dengesini kaybederek düşmüş ve koluyla kafasını çarpmıştı. 

pazar sabahu durumu ağırlaşan cavcav'ın kalbinin durduğu ve kurtarılamadığı öğrenildi.

güven hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, cavcav'ın cumartesi saat 06.30'da hastaneye götürüldüğü ve tedavi altına alındığı hatırlatılarak, "sayın ilhan cavcav'ı saat 11.00 itibarıyla kaybetmiş bulunmaktayız. ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" denildi.

pazartesi defnedilecek

ilhan cavcav'ın oğlu murat cavcav, ilhan cavcav'ın eseri olan beştepe ilhan cavcav tesisleri'nde pazartesi günü anma töreni düzenleyeceklerini ifade ederek, "oradan da kocatepe camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından cebeci asri mezarlığı'nda toprağa vereceğiz" bilgisini paylaştı.

yıldırım'dan taziye

başbakan binali yıldırım, cavcav'ın vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.

"türk sporunun ve iş dünyamızın efsanevi ismi ilhan cavcav'ın vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. çocukluğundan itibaren örnek bir hayat mücadelesi veren, renkli bir şahsiyet olarak spor ve iş dünyamıza unutulmaz hizmetlerde bulunan güzel insan ilhan cavcav'a allah'tan rahmet diliyor, bütün spor dünyamıza ve bütün sevenlerine taziyelerimi sunuyorum."

maç ertelendi

ilhan cavcav'ın vefatı nedeniyle spor toto süper lig'de pazar günü oynanması gereken gaziantepspor-gençlerbirliği maçı ileri bir tarihe ertelendi.

gün içinde yapılan bilgilendirmede, cavcav'ın ani bilinç kaybı nedeniyle acil servise kaldırıldığı ancak bu sırada solunumunun durduğu ve bu nedenle solunum destek cihazına bağlandığı belirtildmişti.

şeker hastalığı, hipertansiyon, kronik obstrüktif akciğer hastalığı, kronik böbrek yetmezliği bulunan cavcav'ın yapılan muayene ve tetkikler sonucunda ciddi bir beyin kanaması geçirdiği saptanmış ve cavcav yoğun bakıma alınmıştı.

kaynak: aa, al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;