NBA

İlk yarıda 78 sayı

NBA’de Martin Luther King gününde Golden State ile Cleveland Cavaliers karşı karşıya geldi. Golden State ilk yarısında 78 sayı kaydettiği maçı 126-91 kazandı.

Konular: Spor, Basketbol
Curry geçen sezonun en etkili ismiydi. [Reuters]

ilk çeyrekte 37 sayı üreten golden state’te stephen curry ilk yarıda çift haneli sayılara ulaştı. warriors ilk yarıyı 78-49 önde tamamladı.

ikinci yarıda ise golden state farkı bir ara 30 sayıya kadar çıkardı. kevin love’ın sakatlığı nedeniyle ikinci yarıya çıkmadığı maçta lebron james’in performansı cleveland’a yetmedi.

golden state’te 26 sayı kaydeden klay thompson en skorer isim oldu. curry, 20 sayı, 11 asist, kevin durant 21 sayı, 6 ribauntla mücadele etti.

cavs’da lebron james 20, kyrie irving de 17 sayı kaydetti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;