Bilim-Teknoloji

Instagram'a 200 milyon abone

Fotoğraf paylaşım ağı Instagram, kullanıcı sayısının 200 milyona ulaştığını açıkladı. Bir yıl önce bu sayı 100 milyondu. Aboneler her gün 60 milyon fotoğraf paylaşıyor.

Konular: Bilim-Teknoloji
Instagram tasarım değiştirdi
İran'da Facebook ve Youtube yasaklı siteler arasında.

yaklaşık 2 yıl önce facebook tarafından 1 milyar dolara satın alınan fotoğraf paylaşım ağı instagram kullanıcı sayısını hızla artırıyor. instagram'ın resmi blogunda yapılan açıklamaya göre uygulamanın abone sayısı 200 milyon oldu. verilen bilgiye göre son 6 ayda 50 milyon yeni abone sosyal ağa katıldı.

bugüne kadar 20 milyar fotoğrafın paylaşıldığı instagram'da geçen yıl şubat ayında abone sayısı 100 milyondu. bu verilere göre instagram bir yılda abone sayısını ikiye katlamış oluyor.

önemli bir artışın yaşandığı sosyal ağda her gün ortalama 60 milyon fotoğraf paylaşılıyor. facebook'un satın almasıyla yapısı çok değişmeyen instagram, benzer özelliklerle kullanılmaya devam ediyor.

kaynak: instagram

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;