Euro 2016

İrlandalı taraftarlar Fransız polisini iknâ etti

İrlandalı taraftarlar, Euro 2016'da ülkelerini desteklemek için bulundukları Fransa'da polisler ile birbirlerine jestler yapmaya devam ediyor. Taraftarlar, Lille'de Fransız polisini tezahüratlarına katılması için iknâ etti.

Konular: Spor, Futbol

irlandalı taraftarlar, bordeaux'nun ardından bu sefer de lille'de fransız polisini tezahüratlarına eşlik etmesi için iknâ etti. 

irlandalı bir taraftarın 22 haziran'da twitter hesabında paylaştığı görüntülerde, polisin, italya maçı öncesi lille sokaklarında, amerikalı village people grubunun "go west" şarkısının melodisiyle, "fransız polisi için ayağa kalk" ve "fransız polisi için otur" tezahüratı yapan irlandalılara katıldığı görülüyor. 

fransız polisi, bordeaux'da yağmur yağdığı için bir tüneli kapatan yaklaşık 100 irlanda taraftarını dağıtmak için de onların tezahüratına katılmıştı. taraftar, polisin ''eve dönün, fransız polis için eve dönün'' tezahüratına uyarak yolu açmıştı.

irlanda, italya'yı 1-0 yenerek en iyi üçüncüler sıralamasında türkiye'yi geride bırakıp euro 2016'da gruplardan çıkmayı başarmıştı.

adalıların turnuvası 

euro 2016'da tur atlayan 16 takımdan 5'i ada ülkesi. dördü, britanya bölgesinden: ingiltere, irlanda, kuzey irlanda ve galler.

kaynak: al jazeera, twitter

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;