Gazze

İsrail'e uçuş yasağı kalktı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla bir süredir uygulanan İsrail’e uçuş yasağının kaldırıldığını duyurdu.

Konular: Ortadoğu, Türkiye
israil'in ben gurion havaalanı'na yapılan seferleri güvenlik nedeniyle durduran türkiye, uçuşların yeniden başlamasına karar verdi.
sivil havacılık genel müdürlüğü, twitter üzerinden yaptığı açıklamada bir süredir uygulanan israil’e uçuş yasağının kaldırıldığını duyurdu.
açıklamada, “ israil ben gurion havalimanı'na konulan uçuş yasağı mevcut ateşkes durumu da dikkate alınarak ikinci bir bildirime kadar kaldırılmıştır” denildi.
kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;