Türkiye

İstanbul'un fethi kutlanacak

İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda pazar günü Fetih Şöleni yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın da katılacağı program nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Konular: Türkiye

istanbul emniyet müdürlüğü açıklamasına göre, 29 mayıs pazar günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan ile başbakan binali yıldırım'ın da katılacağı yenikapı'daki fetih şöleni nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

saat 08.00'den itibaren, kennedy caddesi taşhanlar varyant ile kumkapı arası (sirkeci istikameti), namık kemal caddesi, mustafa kemal paşa caddesi, 10. yıl caddesi'nden sahil güneye dönüşler, atatürk bulvarı pertevniyal lisesi'nden yenikapı istikameti ve orgeneral nafiz gürman caddesi'nden sahile katılım kapatılacak.

kapalı yollar için alternatif güzergâhlar şöyle:

d-100 kuzey-güney yol, hal yolu kuzey-güney yol, havuzlu kavşak-atatürk havalimanı caddesi-basın ekspres yolu, ataköy sahil-adnan kahveci bulvarı, ataköy sahil strazburg caddesi-ataköy bulvarı, bakırköy taşhanlar köprü-ekrem kurt bulvarı, vatan caddesi, millet caddesi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;