PKK

İzmir saldırısını TAK üstlendi

İzmir'de 5 Ocak'ta Adliye'ye yapılan iki kişinin şehit olduğu, dokuz kişinin yaralandığı bombalı saldırıyı PKK bağlantılı TAK üstlendi.

Konular: PKK, Türkiye
[Fotoğraf: AA]

izmir adliyesi'ne 5 ocak'ta düzenlenen bir polis ile bir adliye çalışanının şehit olduğu, dokuz kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyı pkk bağlantılı tak örgütü üstlendi.

saldırganlar bomba yüklü araçla izmir adliyesine girmek istemiş onlara karşı koyan polis memuru fethi sekin ve adliye çalışanı musa can'ı şehit etmişti.

fethi sekin bir saldırganı öldürmüş, diğeri de çıkan çatışmada polisler tarafından öldürülmüştü.

saldırganların olay yerine getirdiği bir bavulun içinde 2 kalaşnikof tipi tüfek ile rpg 7 tipi roketatar silah ve bu silaha ait 8 fişek ile 8 el bombası bulunmuştu.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;