15 Temmuz darbe girişimi

Kapatılan hastanelerdeki hastalar naklediliyor

Sağlık Bakanlığı, bazı özel sağlık kurum ve kuruluşlarının hazineye devir işlemlerinin başlatıldığını ve söz konusu hastanelerde tedavi altında olan hastaların da kamu hastanelerine nakledildiğini açıkladı.

Arşiv [Fotoğraf: AA]

sağlık bakanlığı, bazı özel sağlık kurum ve kuruluşlarının hazineye devir işlemlerinin başlatıldığını ve söz konusu hastanelerde tedavi altında olan hastaların da kamu hastanelerine nakledildiğini açıkladı. konuyla ilgili yazılı açıklama şu şekilde:

"23 temmuz 2016 tarih ve 29779 sayılı resmi gazetede yayımlanan olağanüstü hal kapsamında alınan tedbirlere ilişkin kanun hükmünde kararname gereği, bazı özel sağlık kurum ve kuruluşlarının hazineye devir işlemleri başlatılmıştır. bakanlığımız, bu kurumlardan hizmet alan vatandaşlarımızın sağlık hizmet sunumu ve hasta bakımı açısından mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirleri almıştır. söz konusu hastanelerde tedavi altında olan hastalarımızın da kamu hastanelerine nakilleri devam etmektedir."

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;