Türkiye Süper Ligi

Karabük son anda kazandı

Türkiye Süper Ligi’nin yedinci haftasının açılış maçında Karabükspor, sahasında Akhisar Belediye’yi uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup etti.

Konular: Spor, Futbol
Karabükspor, ligdeki ikinci galibiyetini aldı. [Fotoğraf: AA]

ev sahibinin golleri 56’da traore’nin penaltısı ve 90+2’de turgay bahadır’dan geldi. akhisar 52’de gekas ile öne geçti. ahmet cebe 54’te kırmızı kartla konuk takımı 10 kişi bıraktı.

karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. ilk 45 dakika golsüz sona erdi.

ikinci devreye konuk ekip daha iyi başladı. 52’de yunan golcü gekas akhisar’ı öne geçirdi. akhisar, üstünlüğünü uzun süre koruyamadı. ahmet cebe, kumbela’yı düşürünce hakem deniz ateş bitnel penaltı noktasını gösterdi. ahmet kırmızı kartla oyun dışı kaldı. topun başına geçen traore skora denge getirdi.

karşılaşmanın son anlarında ev sahibi baskısını arttırdı. 90+2’de kumbela’nın indirdiği topta turgay bahadır fileleri havalandırarak takımına üç puanı getirdi.

karabükspor bu galibiyetle puanını yediye yükseltirken, akhisar 13 puanda kaldı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;