Basketbol

Karşıyaka seriyi eşitledi

Türkiye Basketbol ligi final serisinde Anadolu Efes’i deplasmanda 86-85 mağlup eden Pınar Karşıyaka eşleşmeye denge getirdi.

Konular: Spor
Final serisinde üçüncü maç Pazar günü oynanacak. [Fotoğraf: AA]

seride durum 1-1. gelecek iki maç karşıyaka’nın sahasında izmir’de oynanacak. ev sahibi avantajı izmir ekibine geçmiş oldu.

karşıyaka’da bobby dixon 28 sayı, 6 asist ve 6 ribaund ile galibiyeti takımına getiren isim oldu. darryl strawberry 16 sayı, 4 asist ve 4 ribaund üretti. konuk takımda süre alan her oyuncu skora katkı sağladı. juan palacios 12, erkan veyseloğlu 11 sayı ile maçı tamamladı.

anadolu efes’te nenad krstic’in 16 sayı, 4 ribaundluk performansı mağlubiyeti engelleyemedi. stephane lasme 15, stratos perperoglou 14 sayı ile oynadı.

karşılaşmanın son bölümüne 85-85 eşitlikle gidildi. top çıkarırken hata yapan efes avantajı rakibine verdi. çizgiden bir isabet bulan palacios’un sayısıyla mücadele 86-85 sona erdi.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;