Kültür-Sanat

Kenan Işık'ın hayati tehlikesi sürüyor

Geçirdiği beyin kanaması sonucu 26 gündür uyutulan oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Konular: Kültür-Sanat
Kenan Işık, Balmumcu'daki bir otelde spor yaparken düşmüş ve beyin kanaması geçirmişti. [AA-Arşiv]

bir süre önce beyin kanaması sebebiyle hastaneye kaldırılan ve 26 gündür kontrol amacıyla uyutulan sunucu ve oyuncu kenan işık'ın son durumuna dair hastane bir açıklama yaptı. açıklamaya göre sağlık durumu ciddiyetini koruyan kenan işık bir süre daha uyutularak tedavisi devam edecek.

hastanenin yaptığı açıklama:

"solunumunun başlaması nedeni ile suni solunum cihaz desteğinin azaltılması, ağrılı uyaranlara cevap alınması, spontan göz açması gibi olumlu gelişmelere karşın, kenan işık’ın kontrol tomografi, manyetik rezonans görüntüleme ve klinik bulgulara göre, beyin korunmasına yönelik tıbbi tedavi ve girişimlere rağmen beyin hasarının devam ettiği gözlenmiştir.

hastamız kenan işık’ın bilinci kapalı olup, stabil seyretmektedir. hayati tehlikesi sürmektedir."

kenan işık, 21 mart'ta istanbul'daki bir otelde spor yaparken düşmüş ve beyin kanaması geçirmişti.

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;