Kıbrıs müzakereleri

Kıbrıs'ta iki lider, tek mesaj

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Lider Nikos Anastasiadis, birlikte kamera karşısına geçip Kıbrıslıların yeni yılını kutladı. İki lider hem Rumca hem de Türkçe mesaj verdi.

 kktc cumhurbaşkanlığı?nca basına dağıtılan görüntülerde akıncı ile anastasiadis'in 20 aralık'ta gerçekleştirilen son liderler görüşmesi sonrası kameralar karşısına geçerek, türkçe ve rumca yeni yıl mesajını okudu.

akıncı, konuşmasında, "yeni yılın tüm kıbrıslılara kalıcı barış, huzur ve refah getirmesini dilerim. nice mutlu yıllara" dedi.

anastasiadis ise konuşmasını türkçe yaparak, "yeni yılın biz kıbrıslı rumlar ve kıbrıslı türklere yeniden birleşmiş vatanımızda tekrardan barış içinde yaşamasına izin vermesini dilerim. mutlu yıllar" dedi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;