PKK

Kılıçdaroğlu: Sorumlulukla hareket etmeliler

Şemdinli’deki canlı bomba saldırısıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Acıların dinmesi, halkımızın huzura kavuşması için icrâ makamında olanların basiret ve sorumlulukla hareket etmesi gerekmektedir"dedi.

[Fotoğraf: AA]

hakkâri’nin şemdinli ilçesindeki canlı bomba saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yapan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, türkiye'de, demokrasiye ve birlikte yaşama iradesine yönelen bu saldırıların asla amacına ulaşamayacağını söyledi. chp lideri kılıçdaroğlu, türkiye cumhuriyeti'nin milletiyle birlik ve bütünlük içerisinde var olmaya devam edeceğini vurguladı.

kılıçdaroğlu, her gün gelen şehit haberleriyle ortaya çıkan acının icrâ makamında olanların yükümlülüklerini artırdığını belirterek,  "acıların dinmesi, halkımızın huzura kavuşması için icrâ makamında olanların basiret ve sorumlulukla hareket etmesi gerekmektedir. ancak üzülerek ifade etmeliyim ki basiret ve sorumluluk, kendileri tarafından yeterince kavranmış değildir. yönetenler şikâyet eden değil, sorunları çözme makamında olduklarını asla unutmamalıdır" ifadesini kullandı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;