IŞİD

Kilis'e yeniden roket mermileri atıldı

Roket saldırıları nedeniyle ocak ayından beri 20 kişinin hayatını kaybettiği Kilis'e bu sabah iki roket mermisi daha atıldı. Kent merkezine düşen roket mermileri nedeniyle bir kişi yaralandı.

kilis'e saat 9:40 sıralarında suriye tarafından iki roket mermisi daha atıldı. kent merkezine düşen roket mermilerinden yaralananlar olduğu bilgisi üzerine bölgeye ambulanslar sevk edildi.

ayınönü mahallesi'ndeki bir binaya isabet eden roket mermisi nedeniyle yaşanan patlama sonrası evde çıkan yangına kilis belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

yaralanan bir kişi 112 acil servis ekipleri tarafından kilis devlet hastanesi'ne kaldırıldı.

ocak ayından bu yana, suriye'deki işid denetiminde olan bölgelerden kente atılan roket mermileri nedeniyle 20 kişi hayatını kaybetmişti.

[Fotoğraf: AA]
kaynak: dha, aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;