Kürt sorunu

Kırşehir'de yakılan işyerine 'Bütünüz ve bir bütün kalacağız' pankartı

Kırşehir'de dünkü PKK saldırılarına tepki eylemleri sırasında yakılan işyeri sahipleri olaylardan Kırşehir halkını sorumlu tutmadıklarını belirtip 'Yüzyıllardır bir bütünüz ve bir bütün kalacağız' yazılı pankart astı.

[Fotoğraf:DHA]

kırşehir'de 75 yıldır faaliyette mağazayı işlettiklerini belirten mağaza sahipleri yakılan işyerine 'yüzyıllardır bir bütünüz ve bir bütün kalacağız' yazılı olan iki pankart astı. diğer pankartta ise şu ifadeler yer aldı: "mağazamıza yapılan bu saldırı kırşehir halkı tarafından değil, şehrimize dışarıdan gelen ve ülkemizi iç savaşa sürüklemeye çalışan provokatörler tarafından yapılmıştır."

olayları, 'türk- kürt kardeşliği altına atılan bir ateş olarak gördüklerini' belirten işyeri sahibi servet beydoğan, "inşallah bundan sonraki süreçlerde böyle devam etmez, buna izin vermeyeceğiz. mağazamıza devam edeceğiz. bu şehir hepimizin. kardeşçe yaşayacağız, yaşamaya da devam edeceğiz. toplumu germemek lazım, kutuplaştırmamak lazım. bunu biz bir eğitim zayiatı olarak görüyoruz. bütün halkımız sağduyulu olsun" dedi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;