Futbol

Klinsmann'ın oğlu ABD Milli Takımı'nda

Almanya ve ABD Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Alman Jurgen Klinsmann'ın oğlu Jonathan, 2017 20 Yaş Altı Dünya Kupası elemelerinde ABD Milli Takımı'nın kalesini koruyacak.

Konular: Spor, ABD, Almanya
Jonathan 1997 ABD doğumlu [Getty]

milli takımın teknik direktörü tab ramos, b grubu'nda panama ile oynayacakları concacaf maçında kalede jurgen klinsmann'ın oğlu jonathan'a şans tanıyacağını söyledi. 

19 yaşındaki jonathan, geçen sezon kaliforniya üniversitesi'nde 14 kez forma giydi. jonathan, 1997 kaliforniya doğumlu. 

abd gelecek hafta haiti ve st.kitss ve nevis ile karşılaşacak. en iyi iki takım mayıs 20'de güney kore'de başlayacak 20 yaş altı dünya kupası'nda mücadele edecek. 

jonathan'ın babası jurgen futbolcu olarak almanya ile 1990'da dünya kupası'nı kazandı. teknik direktör olarak da 2006'da yarı final gördü. 

klinsmann, 2011'den 2016'ya kadar abd milli takımı'nı çalıştırdı. geçen kasım'da da kovuldu. 

kaynak: reuters

 

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;