2018 Dünya Kupası

Kosova farklı yenildi

Standartlara uygun stadı olmadığı için evindeki maçı komşusu Arnavutluk'ta oynayan Kosova, FIFA'ya kabul edildikten sonra taraftarı önünde çıktığı ilk maçta Hırvatistan'a 6-0 yenildi.

Konular: Spor, Futbol, Kosova

hırvatistan'ın üç golünü mario mandzukic attı. son goller de matej mitrovic, perisic ve kalinic'den geldi.

mayıs ayında fifa'ya kabul edilen kosova tarihinde ilk kez bir dünya kupası elemelerinde mücadele ediyor. ilk resmi maçında finlandiya ile deplasmanda 1-1 berabere kalan kosova, ikinci maçını sahası uygun olmadığı için komşu arnavutluk'ta oynadı. güçlü rakibi karşısında maçı kaybetti. 

bu grupta türkiye, izlanda, ukrayna ve finlandiya da yer alıyor. 

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;