Türkiye

Kule vinci devrildi

Küçükçekmece'de bir inşaatın kule vinci, yanındaki halı sahaya devrildi. Spor tesisindeki iki kişi hayatını kaybetti.

Konular: Türkiye

muammer aksoy caddesi’ndeki bir inşaatta kullanılan kule vincin halı sahaya devrilmesi sonucu, trabzonspor kulübü'nde görev yapan mustafa sezer ve ali tuman hayatını kaybetti. olayın ardından inşaat çevresindeki sokaklar, polis ekiplerince güvenlik şeridine alındı. kaza sonrası vincin enkazı altında kalan sezer ve tuman'ın cesetleri, sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı.

olayın görgü tanığı ibrahim narin, evinde oturduğu sırada vincin yıkılma sesini duyduğunu belirterek, "evde yemek yerken bir ses duydum. balkondan dışarı bakınca insanların kaçtığını gördüm" diye konuştu.

istanbul balkanspor yöneticisi tamer arslan ise olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "kaza saat 16.00'da olsaydı büyük bir facia olabilirdi. çünkü turnuva nedeniyle en az 60 çocuk o binanın içinde olacaktı" dedi.

öte yandan inşaat şantiyesinin girişine, 26 kasım'da küçükçekmece belediyesi zabıta müdürlüğü ekiplerince "güvenlik önlemleri alınmamış" ibaresinin bulunduğu bir kağıt asıldığı görüldü.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;