PKK

Maçka'da çatışma: 1 polis yaralı

Maçka'da Sümela Manastırı'na giden yol üzerinde PKK'lılar polisle çatıştı, Özel Harekât polisi yaralandı.

Konular: PKK, Türkiye

trabzon’un maçka ilçesinde sümela manastırı'na giden yolun yüksek kesiminde bir grup pkk'lı, polisle çatıştı. olayda özel harekat polisi yaralandı.

tarihi sümela manastırı'na giden coşandere vadisinin yüksek kesiminde saat 14.30 sıralarında yaşanan olayda, pkk'lı grubun bölgede olduğu yönündeki ihbar üzerine özel harekât ekipleri çalışma başlattı. olay yerine gelen ekipler ile pkk'lılar arasında çıkan çatışmada bir polis memuru yaralandı.

yaralı polis memuru aydın aksoy, karadeniz teknik üniversitesi tıp fakültesi farabi hastanesi'ne kaldırıldı, tedavisi sürüyor. polis memuru için telsizlerden de kan talebi yapıldı. bölgede operasyonlar sürdürülüyor.

manastıra giden yol ulaşıma kapandı

coşandere vadisi'nin yüksek kesiminde operasyon sürüyor. vadide ulaşıma kapatılan sümela manastırı'na giden yoldan arka arkaya zırhlı araçlar ve özel harekat ekipleri geçiş yaptı. yol çevresinde bazı sivil kişilerin, ellerinde av tüfekleriyle çevrede dolaştıkları gözlendi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;