Şampiyonlar Ligi

Mandzukic maskeyle dönecek

Şampiyonlar Ligi'ndeki Olympiakos maçında burnu kırılan Mario Mandzukic sahalara 10 gün içinde dönecek.

Konular: Spor, Futbol, La Liga
Mandzukic sezona iyi başlamıştı. [Reuters]

hırvat futbolcu bir süre maskeyle oynayacak.

şampiyonlar ligi'nde olympiakos'a deplasmanda 3-2 yenildikleri maçta burnu kırılan mario mandzukic perşembe günü başarılı bir ameliyat geçirdi.

kulüp doktoru pedro luis llopis yıldız golcünün pazar veya pazartesi günü antrenmanlara başlayabileceğini söyledi.

doktor "normalde 15 günde dönmesi gerekiyor ama biz maskeyle bu süreyi 10 güne düşüreceğiz" dedi.

mandzukic, atletico madrid'e sezon başında bayern münih'ten transfer oldu. hırvat golcü sakatlığı süresince celta vigo ve almeria deplasmanını kaçıracak.

mandzukic'in 1 ekim'de şampiyonlar ligi'ndeki juventus maçında sahalara dönmesi planlanıyor.

teknik direktör diego simeone onun yokluğunda ileri uçta fransız antoine griezmann ve meksikalı raul jimenez'e şans verecek.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;