Balkanlar

Marko Ivkovic toprağa verildi

Galatasaray-Kızılyıldız maçı öncesi çıkan olaylarda hayatını kaybeden Marko Ivkovic, Belgrad’da toprağa verildi. Törene Kızılyıldızlı oyuncular da katıldı.

Konular: Spor, Basketbol, Balkanlar

ailesi, yaklaşın 3 bin kişinin katıldığı ivkovic’in cenaze törenine gazetecilerin alınmasına izin vermedi.

kızılyıldız kulübü başkanı nebosa covic, basketbol takımının başantrenörü dejan radonjic'in yanı sıra kızılyıldızlı taraftarlar da cezana törenine katıldı. basketbol a takım bir turnuva için zagreb'de olduğu için, cenaze törenine genç takım basketbolcuları gitti. ayrıca kızılyıldız'ın futbol takımından bazı oyuncular da törene katıldı.

cuma akşamı galatasaray liv hospital ve kızılyıldız arasında oynanan euroleague maçı öncesinde, abdi ipekçi spor salonu'nun 1 no'lu kapısının önünde, saat 19.30'da henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıkmıştı.

kavgada, kızılyıldız taraftarı 25 yaşındaki marko ivkovic, kalbine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanmıştı.

ivkovic, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;