Trabzonspor

Marko Marin tesisleri terk etti

Bu sezon takım içerisinde yaşanan kavgalarla dikkat çeken Trabzonspor'da bu kez Aykut Demir ile Marko Marin tartıştı. Alman futbolcu önce antrenmanı sonra da tesisleri terk etti.

Marko Marin daha önce Chelsea'de de oynadı [AA]

spor toto süper lig'de 22 kasım pazar günü sahasında gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren trabzonspor'da, aykut demir ile gerginlik yaşayan alman futbolcu marko marin, önce antrenmanı, ardından da kulüp tesislerini terk etti.

mehmet ali yılmaz tesisleri'nde, teknik direktör sadi tekelioğlu yönetiminde yapılan antrenmanda bordo-mavili futbolcular, pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı. çift kale maçta, genç futbolcu melih'e sert müdahalede bulunan marko marin, kendisine tepki gösteren aykut demir ile tartıştı. iki futbolcu arasında yaşanan itişmeyi diğer oyuncular ve yardımcı antrenörler ayırdı.

daha sonra marin, üzerindeki antrenman yeleğini çıkarıp sahayı terk etti. alman futbolcu sahadan çıkarken ingilizce olarak, "bunları görüyor musunuz? işte kulüp bu" ifadelerini kullandı ve soyunma odasına gitti. marin, daha sonra arkadaşının kullandığı aracıyla tesislerden ayrıldı.

trabzon bu sezon takım içerisindeki tartışmalarla gündemde. sezon başında önce süleyman hurma kaleci onur kıvrak tartışmış, daha sonra da erkan zengin ile mehmet ekici arasında kavga olmuştu. her iki olay kulüpte kriz yaşanmış bordo mavili ekipten açıklamalar yapılmıştı.

8 futbolcu katılmadı

bordo-mavili takımın antrenmanına milli oyuncular erkan zengin, medjani, mbia, esteban, cavanda ve okay yokuşlu ile sözleşmesinin feshi konusunda görüşmeler yapılan constant katılmadı. dünkü çalışmada sakatlık geçiren mehmet ekici de kondisyon salonunda çalıştı.

bu arada sert geçen çift kale maç sırasında sakatlanan yusuf erdoğan da antrenmanı tamamlayamadı. genç oyuncu ayağına bandaj yapıldıktan sonra soyunma odasına gitti.

kaynak: aa ve al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;