Meksika

Meksika'da yakıt yüklü kamyon patladı: 7 ölü

Başkent Mexico'da yakıt yüklü bir kamyon doğumevi ve çocuk hastanesinin önünde patladı; 7 kişi öldü, 54 kişi de yaralandı.

Konular: Latin Amerika
Meksika'da yakıt yüklü kamyonun patlaması sonucu çocuk hastanesi harabeye döndü. [Fotoğraf-AA]

sivil savunma müdürü fausto lugo basına yaptığı açıklamada, mexico’nun batısındaki bir doğumevi ve çocuk hastanesinin önünde meydana gelen olayda 4’ü çocuk 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

belediye başkanı miguel angel mancera, 22'si çocuk 54 kişinin yaralandığını duyurdu. durumu ağır olan 37 yaralı çevredeki hastanelere kaldırıldı.

patlamada hastanenin bir bölümünün yıkıldığı ve bölgeyi yoğun bir duman bulutunun kapladığı belirtildi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;