Kadına şiddet

Mersin'de kadın cinayeti

Mersin'de 49 yaşındaki Salih Şengül, ayrı yaşadığı eşi 5 çocuk annesi 47 yaşındaki Fatma Şengül'ü önce elleriyle boğdu, ardından bıçaklayarak öldürdü.

[Fotoğraf:DHA]

dha'nın haberine göre salih şengül bugün saat 12.30 sıralarında, bir süredir ayrı yaşadığı eşi fatma şengül'ün merkez toroslar ilçesi sağlık mahallesi'ndeki evine gitti.

burada eşiyle tartışan salih şengül,  yatak odasında eşini önce elleriyle boğdu, ardından ekmek bıçağı ile 6 yerinden bıçakladı. salih şengül daha sonra polis merkezine giderek eşini öldürdüğünü söyledi.

saldırının ardından eve giden polisler, fatma şengül'ün cesediyle karşılaştı. olay yerinde yapılan incelemenin ardından kadının cenazesi mersin üniversitesi tıp fakültesi hastanesi morgu'na kaldırıldı. şüpheli salih şengül ise cinayet büro amirliği ekiplerine teslim edildi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;