La Liga

Messi: Bir yere gitmiyorum

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi, teknik direktör Luis Enrique'nin gönderilmemesi halinde takımdan ayrılacağı iddialarını yalanladı.

Konular: Spor, Futbol, Barcelona
Lionel Messi, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü ismi. [Fotoğraf: Getty Images]

messi, 3-1 kazanılan atletico madrid maçının ardından barça tv'ye konuştu.

arjantinli yıldızın, futbol direktörü andoni zubizarreta'nın gönderilmesi ve yardımcısı carles puyol'un da istifa etmesi üzerine teknik direktör luis enrique ile tartıştığı ve yönetime, "luis enrique'yi kovmazsanız takımdan ayrılırım" dediği iddia ediliyordu.

iddiaları yalanlayan messi, "takımda kalmak için hiçbir şart öne sürmedim çünkü barcelona'dan başka bir takıma gitmek gibi bir düşüncem kesinlikle olmadı" dedi.

messi ayrıca, babasının, 27 yaşındaki yıldızın transferi için chelsea ve manchester city ile görüştüğüne dair haberlerin de gerçeği yansıtmadığını söyledi.

messi ayrıca, "guardialo, eto'o, ibrahimovic ve krkic ile sorunlar yaşadığım da yazılmıştı. bunların hiçbiri gerçek değil. bu haberlerin madrid değil barselona medyasından çıkıyor olması beni daha da üzüyor" dedi.

kaynak: reuters
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;