Başkanlık sistemi

MHP’lilerden AK Partili vekile bozkurt selamı

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, referandum çalışması sırasında ziyaret ettiği Beyşehir MHP İlçe Teşkilatı’nda bozkurt işareti ile karşılanıp uğurlandı.

Konular: MHP, AKP, Türkiye

ak parti konya milletvekili mehmet babaoğlu, referandum çalışmaları kapsamında cuma günü beraberindeki ak partili beyşehir belediye başkanı murat özaltun ve partililerle birlikte mhp beyşehir ilçe teşkilatını ziyaret etti. ilçe binasının koridoruna sağlı sollu dizilen mhp'li gençler, ak partili heyeti 'bozkurt' işareti yaparak karşıladı.

mhp beyşehir ilçe başkan yardımcısı ömer keni ile bir süre görüşen ak partili heyet binadan ayrılırken mhp’li gençler yine 'bozkurt' işareti ile uğurladı.

cuma günü gerçekleşen ziyaretin ardından ak parti konya milletvekili mehmet babaoğlu, twitter hesabından mhp’li gençlerin 'bozkurt' işareti ile kendilerini uğurlarken çekilmiş fotoğrafları ve videosunu paylaşarak “milliyetçi hareket partisi beyşehir ilçe teşkilatı bizi böyle uğurladı. 16 nisan'da güçlü bir #evet için beyşehir tek vücut” yazdı.

babaoğlu’nun mhp binasından ayrılırken paylaştığı görüntüde, mhp’li gençlere “inşallah hep beraber evet. 16 nisan’da güçlü bir evet” diye sesleniyor.

babaoğlu, facebook hesabından da ziyaret fotoğraflarını paylaştı. babaoğlu, mhp ziyareti ile ilgili “bugün bir diğer durağımız türkiye büyük millet meclisinde yeni anayasa paketinde birlikte çalıştığımız ve 18 maddeyi birlikte geçirerek halkımıza götürdüğümüz, milliyetçi hareket partisinin beyşehir ilçe başkanlığıydı. yeni anayasa çalışmalarının hayırlı olmasını diledik ve çalışmalarında kolaylıklar diledik. yakın ilgilerinden ve uğurlamalarındaki nezaketten dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;