NBA

Miami Heat'ten LeBron'a geçit yok

LeBron James eski takımı Miami Heat'e karşı ikinci kez mücadele etti. American Airlines'ta Miami, Cleveland'ı 101-91 yendi. LeBron'un 30 sayısı galibiyete yetmedi.

Konular: Spor, Basketbol
Karşılaşmada Chris Bosh sakatlığı sebebiyle oynayamadı. [Reuters]

miami heat ile iki şampiyonluk yaşayan lebron james'e salonda ilgi büyüktü. özellikle dwyane wade ile olan selamlaşmaları dikkat çekti.

üçüncü çeyrekte sakatlanan lebron soyunma odasına gitti, bir süre sonra da geri döndü. 
 

NBA'de diğer sonuçlar

washington  102 knicks   91   
oklahoma  114 san antonio 106  
miami  101 cleveland   91   
chicago  113 lakers   93

miami heat'te 31 sayı atan dwyane wade galibiyette başrol oynadı. 24'ünü ilk yarıda attı. ona luol deng 25 sayıyla eşlik etti.

cleveland'da ise 30 sayı atan lebron james'e kyrie irving 25 sayılık katkıda bulundu. kevin love da 14 sayıyla mücadele etti.

lebron james salı günü 30 yaşına basmıştı.

miami heat'te chris bosh sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. cleveland'da da varejao bu hafta içinde sakatlanarak sezonu kapatmıştı.

bulls, lakers'ı rahat geçti

diğer maçta united center'da los angeles lakers'ı ağırlayan chicago bulls, rakibini 113-93 yenerek bu sezonki 20. galibiyetine imza attı.

bulls'ta pau gasol 23 sayı, 13 ribaunt, 3 asist ve 2 blokla, jimmy butler 21 sayıyla, derrick rose 20 sayı ve 6 asistle galibiyetin mimarı oldu.

bu sezon 20. maçın kaybeden lakers'ta kobe bryant önceki maçta olduğu gibi dinlendirilirken, wesley johnson 19 sayı ve 9 ribaunt, jordan hill 16, carlos boozer 14 sayıyla, ed davis ise 13 sayı ve 14 ribauntla oynadı.

thunder, son şampiyonu yendi

batı konferansı takımlarının mücadelesinde oklahoma city thunder, at&t center'da konuk olduğu san antonio spurs'u 114-106 yendi.

galibiyet sayısının 14'e çıkaran thunder'da russell westbrook 34 sayı, 11 asist, 5 ribaunt ve 5 top çalmayla, serge ibaka  21 sayı ve 9 ribauntla, steven adams 16 sayı ve 15 ribauntla takımına galibiyeti getiren oyuncular oldu.

bu sezon 12. mağlubiyetini alan spurs'ta matt bonner 17, tim duncan 15, tiago splitter 14 sayıyla, manu ginobili 11 sayı, 13 asist ve 7 ribauntla oynadı.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;