Asya - Pasifik

Midesinden 911 madeni para çıkarıldı

Tayland'ın Chonburi kentinde, yaşadığı havuza şans getirdiğine inanıldığı için madeni para atılan 25 yaşında deniz kaplumbağası kan zehirlenmesinden öldü. Omsin isimli kaplumbağanın midesinden 911 tane madeni para çıkartıldı.

tayland'ın chonburi kentinde, yaşadığı havuza şans getirdiğine inanıldığı için madeni para atılan 25 yaşında deniz kaplumbağası kan zehirlenmesinden öldü. komaya giren omsin isimli kaplumbağayı kurtarmak için gerçekleştirilen yedi saatlik operasyonda hayvanın midesinden beş kilograma denk gelen 911 madeni para çıkartıldı.

ülkedeki hayvan hakları aktivistleri, omsin'in ölümü üzerine hayvanların insanların inanışları ve dilekleri için kullanılmalarına karşı bir açıklama yayınladı. 

chulalongkorng üniversitesi'nden nantarika chansue, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"bütün yaşamlar çok önemlidir. insanlar davranışlarını değiştirmek zorundalar. hayvanları kendi inanışlarınız, dilekleriniz için kullanmaya son verin!"

kaynak: reuters 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;