Serie A

Milan'da yeni dönem

Milan'da artık Berlusconi ve Galliani dönemi bitti. Köklü İtalyan kulübün yeni patronu Yonghong Li. CEO da Marco Fassone.

Konular: Spor, Futbol

milan'ın satış işlemi tamamlandı. çinli şirket borçlar dahil 740 milyon euro ödedi. 

yeni şirket, yönetim masrafları için 100 milyon euro, kulübe yatırım için de 160 milyon euro verecek. böylece satış yaklaşık 1 milyar euro'ya ulaşmış olacak. 

yeni yönetimde çinli yatırımcı yonghong li'nin yanı sıra rossoneri sport'un temsilcisi david han li, eski eni ceo'su paolo scaroni ve eski telekom italya ceo'su marco patuano var. 

yeni yönetimin ilk hedefi milan'ı eski günlerine döndürmek ve bu nedenle şampiyonlar ligi'nin milan'sız olamayacağını düşünüyorlar.

milan, lider juventus'un 20 puan gerisinde altıncı sırada. çinliler de 2018-19 sezonunu hedef olarak belirlediler. 

kaynak: reuters

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;